Nieuws

De Witholterhof

Drenthe is altijd mooi, kom heerlijk fietsen, wandelen, of uitrusten in zuid-west Drenthe. In de omgeving vindt u twee nationale parken waar u kunt genieten van natuur en cultuur. Paardrijden in de bossen, met de kinderen meer te weten komen over astronomie in het planetron van Dwingeloo. Zien hoe gevangenen van vroeger maar ook nu leven in het gevangenis museum van Veenhuizen. Of een prachtige tentoonstelling bekijken in het net opnieuw geopende Drents museum, om daarna te genieten van een hapje en drankje aan de gezellige markt van Assen. Of iets dichter bij huis heerlijk dineren bij restaurant Onder de Eiken in Dwingeloo.

 

Wittelte is gelegen tegen het oude brinkdorp Diever aan. Dwingeloo ligt op zo’n 4 kilometer. De beide dorpen hebben een historische uitstraling en de omgeving is prachtig. Assen en meppel liggen op ongeveer 22 kilometer. Een kort ritje met de auto, maar ook zeker goed bereikbaar met de fiets. 

 

Reserveren kan door contact op te nemen met ons via email, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon: 0521 598365/ 06 82250024.

 

 Kijk even bij 'omgeving' voor websites van restaurants, bezienswaardigheden en andere tips.