"De Witholterhof"

Welkom bij de Witholterhof,

2 luxe appartementen die beide als bed & breakfast voorziening gebruikt kunnen worden. Dit betekent overnachten in alle rust, een verzorgd ontbijt als u dat wilt... maar in de ruime keuken uw eigen ontbijt verzorgen kan natuurlijk ook.

Voor gasten en/of families die komen om volledig met rust gelaten te worden, zijn de appartementen zeer geschikt en van alle gemakken voorzien. Een luxe keuken met alle hedendaags comfort staat tot uw beschikking. Boodschappen kunt u in het dorp Diever doen, maar ook in het andere nabij gelegen dorp Dwingeloo. De route naar de beide dorpen is prachtig. Zowel op de fiets als met de auto zijn de beide dorpen uitstekend bereikbaar.

De nieuw gebouwde accommodatie bestaat uit twee ruime en modern ingerichte appartementen in het achterhuis van onze woonboerderij met een eigen ingang en terras. Vanuit het appartement  kan men de zon onder zien gaan en ’s ochtends wakker worden van de stilte. De terrassen kijken uit op het prachtige landschap, onze biologische groentetuin met veel groenten, kleurrijke bloemen en de oude boomgaard met veel fruit.

De Witholterhof is de juiste plek om een weekend te genieten voor bijvoorbeeld fietsers, wandelaars, of golfliefhebbers, maar de appartementen zijn ook bij uitstek geschikt voor een langduriger verblijf.

De appartementen beschikken beide over een eigen terras waar u gedurende de zomermaanden al snel buiten kunt zitten. Ook in de wintermaanden is het goed toeven in deze sfeervolle appartementen.

Graag tot snel in Wittelte